Trápí vás vrásky na krku a v dekoltu?

Vrásky na krku i v dekoltu jsou přirozeným projevem stárnutí naší pleti a dříve či později se s nimi setká každý. Jenže zatímco na vráskám v obličeji věnujeme svou péči, tak na vrásky v dekoltu a na krku často zapomínáme. Přitom správná péče o tyto oblasti dokáže vráskám předcházet, či je následně redukovat.

Připravili jsme pro vás přehled užitečných rad, jak na vrásky na krku i vrásky v dekoltu, abyste své pleti dodali mladistvý vzhled. A protože pokožka na krku a v dekoltu začíná stárnout jako první, je vhodné s péčí o tyto oblasti příliš neotálet.

Jak vznikají vrásky na krku a v dekoltu

Vrásky na krku i v dekoltu se objevují proto, že naše pleť s postupujícím věkem ztrácí svou pevnost a pružnost. Vznik vrásek ovšem urychluje celá řada faktorů, mezi nimi například:

  • nedostatečná hydratace,
  • nadměrný pobyt na slunci bez dostatečné ochrany,
  • hormonální změny,
  • kouření,
  • nesprávná péče o pleť.

Kůže na krku je navíc obecně tenčí a citlivější, kvůli čemuž je právě náchylnější k tvorbě vrásek. Kůže v dekoltu je zase velice jemná, a navíc je často odhalená a vystavovaná slunci, a proto je náchylnější nejen k tvorbě vrásek, ale i pigmentových skvrn.

Navíc po 30. roku věku naše pleť pomalu ztrácí svou schopnost regenerace. Klesá množství kolagenu i kyseliny hyaluronové v těle. V tomto období je vhodné svou pleť podpořit. Když jí pomůžete již v dřívějším věku, v pozdějších letech to jistě oceníte.

Jak na vrásky na krku a v dekoltu

Pokud chcete dodat svému krku a dekoltu opět mladistvý vzhled, můžete zvolit některý z profesionálních kosmetických přípravků. Právě takovým je například hydratační sérum na vrásky od značky GESKE. Toto hydratační sérum v sobě obsahuje celou řadu účinných látek, které zmírňují vrásky i pigmentové skvrny.

Zmíněné hydratační sérum díky kyselině hyaluronové a hydrolyzovanému kolagenu efektivně vyhlazuje jemné linky a zlepšuje celkovou texturu a pevnost pleti. Navíc celkově poskytuje komplexní péči a ochranu proti budoucím známkám stárnutí.

Prospěšné vlastnosti kyseliny hyaluronové využívá také hydratační sérum od české kosmetické značky La Daumé. Toto pleťové sérum je určeno pro hluboké vrásky a má vyhlazující účinky. Klinické studie prokázaly, že hydratační sérum La Daumé zajišťuje pozitivní změny pleti v řádu desítek procent.

Aby se jednotlivé krémy a séra dostaly skutečně hluboko do vaší pokožky, kde mohou efektivněji působit, doporučujeme zvolit některý z masážních přístrojů od značky GESKE . Tyto masážní přístroje a válečky podporují regeneraci a omlazení vaší pleti, redukují vrásky, zpevňují pleť a celkově jí dodávají energii.

Díky používání kvalitních kosmetických přípravků dokážete navrátit své pleti mladistvý vzhled bez toho, abyste museli navštívit kosmetický salon.

Mohlo by vás zajímat: