Tajemství japonské kosmetiky Hada Labo Tokyo

Zájem žen o osobní krásu je tzv. neverending story. Tedy něco, co bylo, je a bude. Nejen z tohoto důvodu přichází japonská kosmetika Hada Labo Tokyo s revolučním přístupem. Tato značka, která vznikla v roce 2004 v moderních farmaceutických a kosmetických laboratořích Rohto Pharmaceuticals v Kjótu v Japonsku, se stala synonymem pro čistotu, inovaci a špičkovou péči o pleť.

Co dělá Hada Labo Tokyo výjimečnou?

Hada Labo Tokyo se zaměřuje na trend "clean beauty" – tedy čistou, jednoduchou a efektivní kosmetiku. Co to ale znamená v praxi? Produkty této značky jsou vyrobeny z originálních japonských receptur, mají unikátní konzistenci a jsou typicky japonské jak svým složením, tak i přístupem k péči o pleť. Navíc, všechny výrobky jsou baleny v ekologicky šetrných obalech, což ocení každá žena dbalá na životní prostředí.

SuperHyaluronic Acid: Tajná zbraň proti stárnutí

Jedním z klíčových prvků, který odlišuje Hada Labo Tokyo od ostatních značek, je použití patentované látky Super Hyaluronic Acid. Tato látka je výsledkem pokročilé technologie, která kombinuje sedm různých typů kyseliny hyaluronové. A právě tento komplexní přístup je tím, co dělá Hada Labo Tokyo tak účinnou v boji proti suché pleti a vráskám.

Kyselina hyaluronová - super hyaluronic acid - Hada Labo  Tokyo

Sedm typů kyseliny hyaluronové:

  1. Macro HA (Sodium Hyaluronate): Tento typ kyseliny hyaluronové má různou texturu v závislosti na molekulární hmotnosti, což umožňuje hlubokou hydrataci povrchu pleti.
  2. Super HA (Sodium Acetylated Hyaluronate): Má dvojnásobnou hydratační schopnost oproti běžné kyselině hyaluronové, což zajišťuje intenzivní hydrataci a zjemnění pleti.
  3. 3D Hyaluron (Sodium Hyaluronate Crosspolymer): Vytváří 3D síťovou strukturu, která obaluje pleť a udržuje v ní vlhkost.
  4. Nano HA (Hydrolyzed Hyaluronic Acid): Díky malé molekulární hmotnosti proniká hluboko do pokožky a zajišťuje její hydrataci z vnitřku.
  5. Penetrating HA (Hydrolyzed Sodium Hyaluronate): Ještě menší molekuly než Nano HA, které se dostávají ještě hlouběji do pokožky.
  6. Fermented HA (Lactococcus/Hyaluronic Acid Ferment Filtrate): Tento typ kyseliny hyaluronové posiluje bariérovou funkci pokožky, čímž zlepšuje její schopnost udržet vlhkost.
  7. Advanced Hyaluronic Acid (Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate): Hydratuje pleť pomocí iontové adsorpce, což zajišťuje dlouhotrvající hydrataci.
HADA LABO TOKYO – Lotion No.1 Hydratační gel na obličej 150 ml

HADA LABO TOKYO – Lotion No.1 Hydratační gel na obličej, 150 ml

Lehký pečující lotion pro obličej, krk a dekolt. S využitím Super Hyaluronic acid dokonale zvlhčuje a vyhlazuje pleť. 
HADA LABO TOKYO vyživující denní - noční krém HYALURON

HADA LABO TOKYO Vyživující denní - noční krém, 50 ml

Jedinečný přípravek lehké, nadýchané konzistence a vynikající síly. Díky vysoké koncentraci Super Hyaluronic acid krém intenzivně hydratuje a vyhlazuje pleť.
144 Tajemství japonské kosmetiky Hada Labo Tokyo

HADA LABO TOKYO Koncentrované sérum LOCK-IN-MOIST, 30 ml

Sérum je navrženo s exkluzivní kombinací japonské Super Hyaluronic acid. Díky Lock-in-moist formuli je hydratace v pleti uzamčena na dlouhou dobu. 

Jaké jsou benefity pro vaši pleť?

Kombinace těchto sedmi typů kyseliny hyaluronové přináší pleti řadu výhod:

  • Intenzivní hydratace: Pleť je hloubkově hydratována, což ji činí hladší a jemnější na dotek.
  • Zpevnění a elasticita: Pokožka získává zpět svou pružnost a pevnost, což pomáhá redukovat výskyt vrásek.
  • Ochrana proti stárnutí: Díky posílení kožní bariéry a intenzivní hydrataci je pleť chráněna proti vnějším vlivům, které urychlují stárnutí.
  • Jednoduchost a efektivita: Hada Labo Tokyo se řídí filozofií jednoduchosti – méně je více. Produkty jsou bez zbytečných přísad a zaměřují se na to, co skutečně funguje.

Hada Labo Tokyo představuje moderní a inovativní přístup k péči o pleť, který vychází z tradiční japonské kosmetiky. Díky pokročilým technologiím a použití sedmi typů kyseliny hyaluronové nabízí produkty této značky nejen okamžitou hydrataci, ale také dlouhodobou péči, která pomáhá udržet pleť mladistvou a zářivou. Vyzkoušejte Hada Labo Tokyo a objevte tajemství japonské krásy na vlastní kůži!