Jak používat pudr a vosk na vlasy

Dosáhnout atraktivního účesu nemusí být vždy snadné. Obzvláště, pokud máte například jemné vlasy a toužíte po nadýchaném účesu. A nejen ženy, ale i muži mohou mít při přípravě účesu jisté obtíže. Ať už chtějí mít účes nadýchaný, nebo naopak mají bujnou kštici, kterou potřebují trochu zkrotit. A právě v těchto případech mohou využít objemový pudr na vlasy, nebo naopak vosk či pomádu na vlasy.

Jak používat pudr na vlasy

Pudr na vlasy je ideální pro muže, ale také pro ženy, kteří mají jemné, zplihlé a řídké vlasy.

Dokáže jim totiž dodat objem a stáhnout i případnou mastnotu. Použití pudru na vlasy je přitom velice snadné a rychlé. Stačí pudr nasypat na vlasy, a to od kořínků až po konečky. Následně jej jemně vmasírujete do pokožky hlavy a pak již jen vlasy pročešete a doupravíte do vámi požadovaného účesu.

V naší nabídce najdete například Objemový pudr na vlasy Dr. Jackson. Díky své praktičnosti je ideální pomocník na cesty a také, když například ráno nestíháte a potřebujete se rychle upravit. Pudr na vlasy vám zajistí, že během pár minut docílíte požadovaného účesu, který bude navíc zpevněný a déle vám vydrží. Vhodný je pro muže i ženy.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dr. Jackson Barber (@drjacksonbarber)

Jak používat vosk na vlasy

Pokud nepotřebujete navýšit objem svých vlasů, ale naopak chcete svým vlasům dodat fixaci, můžete využít vosk či pomádu. Vosk na vlasy se také používá velice snadno, stačí následovat pár jednoduchých kroků:

  • naberete si menší množství vosku do dlaní a třením dlaní ho zahřejte,
  • vosk rovnoměrně rozetřete na vlasy,
  • zaměřte se především na oblasti, které chcete fixovat,
  • hřebenem či prsty vlasy vymodelujte do požadovaného tvaru.

Díky vosku na vlasy snadno své vlasy upravíte a uzpůsobíte si účes tak, aby vám vydržel během celého dne.

Značka kosmetiky Dr. Jackson má ve své nabídce vosk na vlasy pro muže, který je určený pro středně silnou fixaci. Tento vosk je zcela bezbarvý, takže po sobě nezanechává žádné stopy a zajišťuje tak dokonalý účes. Vosk na vlasy od značky Dr. Jackson neobsahuje žádné parabeny, alkohol ani silikony.

Pro maximální fixaci můžete vyzkoušet také Pomádu na vlasy a vousy. Pomáda Dr. Jackson zajišťuje maximální fixaci a lesk, je vyrobena z rostlinných extraktů a má velmi příjemnou vůní. Díky svému složení bude váš účes skutečně upravený a stejného efektu docílíte také v případě, že pomádu použijete na své vousy.

Ať už tedy hledáte fixaci a dokonalý styling pro své vousy či vlasy, nebo naopak chcete svému účesu dodat objem a pevnost po celý den, sáhněte po pudru či vosku na vlasy.

136 Jak používat pudr a vosk na vlasy

DR JACKSON ANTIDOT 1.5 Objemový pudr na vlasy

Záchrana pro jemné, zplihlé případně i mastné vlasy. Osvěží a zpevní účes.
136 Jak používat pudr a vosk na vlasy

DR JACKSON ANTIDOT 1.1 Matující vosk na vlasy, střední fixace

Bezbarvý vosk pro snadnou úpravu a přizpůsobení účesu.
136 Jak používat pudr a vosk na vlasy

DR JACKSON ANTIDOT 1.2 Hard - Pomáda na vlasy, silná fixace

Vyrobena z rostlinných extraktů s unikátní vůní, pro dokonale upravený účes.