Jak odstranit vrásky na krku a v dekoltu

Vrásky na krku a v dekoltu jsou přirozenou součástí stárnutí. Naštěstí však existují způsoby, jak vznik těchto vrásek oddálit a navrátit vaší pokožce pevnost. Vrásky v dekoltu a na krku totiž bývají často při péči o pleť a pokožku opomíjené. Zatímco hodně pozornosti věnujeme svému obličej, tak jako bychom někdy zapomínali, že se vrásky vyskytují i v našem dekoltu a na krku. A přitom je to právě pokožka krku a dekoltu, které dokáží upozornit na náš vyšší věk a začínají stárnout jako první.

Jak vznikají vrásky na krku

Vrásky na krku vznikají především v důsledku stárnutí kůže, která postupně ztrácí svou pružnost a pevnost. Tento proces je urychlován faktory jako je nadměrné vystavování slunci bez ochrany, což vede k poškození kolagenových a elastinových vláken v kůži. Dalšími přispívajícími faktory jsou genetika, hormonální změny, kouření a nesprávná péče o pleť. Kůže na krku je tenčí a citlivější, což znamená, že je náchylnější k tvorbě vrásek. Pravidelné opakování pohybů, jako je například sklánění hlavy k mobilnímu telefonu nebo spaní s hlavou nakloněnou, také přispívá k jejich vzniku.

Jak vznikají vrásky v dekoltu

Vrásky v dekoltu se objevují především v důsledku dlouhodobého vystavování slunečnímu záření, které poškozuje strukturu kůže a vede k jejímu stárnutí. Kůže v dekoltu je jemná a často vystavovaná, což z ní činí oblast náchylnou k tvorbě vrásek a pigmentových skvrn. Kromě slunce hraje roli také nedostatečná hydratace a péče o tuto oblast, stejně jako špatné spánkové návyky, například spaní na boku, kdy dochází k mechanickému stlačování kůže. Hormonální změny a přirozené stárnutí rovněž přispívají k tomu, že kůže ztrácí pružnost a pevnost, což vede k tvorbě vrásek.

Jak odstranit vrásky na krku a v dekoltu

Pokud chcete, aby vaše pokožka krku a dekoltu působila opět mladistvě, můžete využít některý z kosmetických přístrojů či přípravků. Velice účinným pomocníkem je masážní váleček 8v1 od značky GESKE . Tento váleček disponuje mikrojehličkami a chladicím nástavcem, které podpoří regeneraci a omlazení vaší pokožky. Jedná se o profesionální inovativní přístroj, díky kterému dosáhnete profesionálních výsledků bez toho, abyste museli navštívit kosmetický salon.

S masážním válečkem GESKE se můžete těšit na:

  • redukci jemných vrásek,
  • zlepšení textury pokožky,
  • obnovení mladistvého vzhledu pokožky.

Pro efektivní odstranění vrásek můžete také využít hydratační sérum na vrásky GESKE, které bylo navrženo přímo pro potřeby zralé pleti. Toto hydratační sérum poskytuje komplexní péči o pokožku a chrání ji proti dalším známkám stárnutí. Současně zmírňuje stávající vrásky i pigmentové skvrny a navrací pokožce pružnost.

Aby se sérum do vaší pokožky účinně vstřebávalo, je potřeba pokožku důkladně vyčistit. S tím vám pomůže například termo sonický čisticí kartáček na pleť 6v1 od značky GESKE. Tento čisticí kartáček na pleť má funkci hlubokého prohřívání, díky které se otevírají póry a dochází k jejich efektivnímu čištění. Kartáček následně odstraňuje nečistoty a zanechává vaši pleť zářivou a s čistými póry. Navíc vaši pleť celkově zpevňuje a dodává jí mladistvý vzhled.

Věnujte své pokožce na krku a dekoltu péči, kterou si zaslouží, a zbavte se nežádoucích vrásek, které vás trápí. Třeba pomocí výše zmíněných přístrojů a přípravků od značky GESKE, díky kterým můžete svému krku a dekoltu navrátit mladistvý vzhled.

137 Jak odstranit vrásky na krku a v dekoltu

GESKE Masážní mikrojehličkový váleček

Jemná mikromasáž pro zapracování sér a omlazení pleti a pokožky krku a dekoltu.
La Daumé oční krém proti vráskám s vibračním aplikátorem

GESKE Termo sonický čisticí kartáček na pleť 

Nabízí funkci hlubokého prohřívání pleti pro otevření pórů, efektivní čištění pleti a odstranění odumřelých buněk. 
137 Jak odstranit vrásky na krku a v dekoltu

GESKE Sonický čisticí kartáček na pleť

Jemně masíruje, čistí póry, odstraňuje černé tečky, podporuje regeneraci, odstraňuje odumřelé buňky.